VÅR HISTORIA

Mitt namn är Angelika bor i Järna och jag är grundaren av owaster.se.

I 2015 startade vi vårt familjeföretag med min man. Miljömedvetenheten har redan från början påverkat alla våra beslut både i vår affärsverksamhet och i vår egen lilla familj. Vi upptäckte att även om marknaden är full av miljövänliga produkter tillverkas många av dem på andra sidan av jorden.

Det känns inte okej!

Det finns många saker vi kan göra själva. Min mamma lärde mig sy, jag har själv gjort våra egna rengöringsprodukter och kosmetiska produkter ett tag nu, jag älskar att handla secondhand och jag hittar vackra saker även där andra bara ser trasor. Internet är fullt av roliga tips och tricks. DIY-kulturen blomstrar ♡

Men det finns ändå många som själva inte kan göra en återanvändbar disksvamp. Låt oss hjälpa dem!

Vi tillverkar våra egna produkter tillsammans med min mamma, Éva i vår lilla verkstad i Södertälje med mycket kärlek. Alla råvaror är av god kvalitet, organiska, välfungerande, estetiska, återanvändbara och när de efter många års användning gått sönder, kan de komposteras. Vi använder återvunna textilier på så många områden som möjligt. Våra produkter är oförpackade, med endast en pappersetikett fäst med en snöre.

Gabors organisatoriska förmågor och affärsmannaskap är det som ger en säker bakgrund för våra kreativa drömmare. Vi har många idéer och får nya inspirationer varje dag och vi ser fram emot att dela dem med ER! 

Att vara avfallsfri i vardagen

Vi är för närvarande omgivna av kemikalier och plast på de flesta områden i livet, men om vi inte accepterar detta som normen och vi går med öppna ögon kommer vi att hitta alternativ i vårt dagliga liv som kan ha minst skadlig inverkan på vår miljö och vår hälsa.

Det kanske inte går att leva helt avfallsfritt, men om du kan minimera din dagliga avfallsmängd gör du redan ett stort steg mot en hållbar framtid!

Med denna öppenhet har vi letat efter möjliga alternativ: med noggrann expertis erbjuder vi produkter i vår webbshop som består av naturliga ingredienser och på grund av deras hållbarhet kan vara ett bra alternativ till en miljövänlig livsstil.


Vi använder endast certifierade miljövänliga och fair trade råvaror till våra produkter.

Bli leverantörspartner

Vi är fast beslutna att varorna i vår butik ska tillverkas i Sverige därför söker vi leverantörer inom landet men definitivt innanför Europa som har starkt etisk och moralisk kompass.  

Kontakta oss på hej@owaster.se om du vill att dina produkter ska finnas  i vår butik. Om de uppfyller kraven i vårt kvalitetssystem utökar vi gärna vårt sortiment med dessa varor.

Bli återförsäljare

Vi är så tacksamma för alla er som väljer att vara återförsäljare till våra produkter.

Vill du också bli återförsäljare?

Tveka inte att kontaka oss på hej@owaster.se för mer information.

Eller kontakta oss här: