Integritetspolicy

OWASTER.SE ägs och drivs av Alba Service AB. Denna integritetspolicy beskriver hur Alba Service AB, org. nr 559135-3478 samlar in, använder och lagrar personuppgifter.

 Integritetspolicyn har tre syften:

  1. Förklara hur vi använder den information som du delar med oss för att vi ska kunna fortsätta skicka ut ekologiska och giftfria produkter till dig.
  2. Säkerställa att du förstår vilken information vi samlar in med din tillåtelse och vad vi gör med den.
  3. Hålla oss ansvariga för att skydda dina rättigheter och din integritet under policyn.

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är vår målsättning att följa alla vid tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper dig som kund att bland annat förstå vilken slags information Owaster.se samlar in och hur denna används.


Vi behandlar dina personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig som kund och för att ge dig bra service, uppföljning och information samt för att nå dig via marknadsföring och erbjudande. Vi kan också behöva dina personuppgifter för att uppfylla lagar. Vi har endast fått tillgång till dina uppgifter genom att du gjort ett köp i Owaster.se webbutik eller anmält dig till vårt nyhetsbrev. Vid våra utskick av nyhetsbrev finns alltid möjlighet att avregistrera sig och vid sms-utskick kan du alltid avregistrera dig. 
Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part.

 

Personuppgifter vi lagrar: 
Namn

Adress

E-postadress

Mobilnummer

 

Som kund hos Alba Service AB har du bland annat rätt att få ut ett registerutdrag med dina personuppgifter, som till exempel namn och kontaktuppgifter eller köphistorik. Du har också rätt att begära att alla dina personuppgifter ska tas bort, om de inte behöver sparas av laglig grund. Personuppgifter kan endast tas bort om kundens alla fakturor är betalda. Personuppgifterna lagras för en tid om 36 månader i syfte att kunna hantera eventuella reklamations- och garantiärenden. GDPR är en ny och oprövad lag och kan komma tolkas på annat sätt med tiden, så innehållet i denna policy komma att ändras. 

Mer detaljerad information om GDPR kan du se på Datainspektionens hemsida
Har du frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter, kontaktar du hej@owaster.se eller ringa oss på 08-400 149 49