Varför skall man använda schampokaka istället för flytande schampo?

Varför skall man använda schampokaka istället för flytande schampo?

Att byta till en schampokaka istället för traditionellt flytande schampo kan ha flera fördelar:

Miljövänligt

Schampokakor brukar vanligtvis inte innehålla några onödiga kemikalier och tillsatser och de kommer ofta i återvinningsbara förpackningar, vilket gör dem till ett mer miljövänligt alternativ till traditionellt flytande schampo.

Hållbarhet

Eftersom schampokakor inte innehåller vatten, så räcker de längre än en flaska flytande schampo. Det betyder att du inte behöver köpa en ny produkt lika ofta, vilket i sin tur minskar din klimatpåverkan och sparar pengar i längden.

Resefördelar

Schampokakor är också lättare och mindre än flaskor med flytande schampo, vilket gör dem till ett praktiskt val för resor. Du behöver inte oroa dig för att din schampo kommer att läcka i din resväska eller att du kommer att överskrida de begränsade mängderna av vätskor som du kan ta med på flygplan.

Naturliga ingredienser

Många schampokakor innehåller naturliga ingredienser som är snälla mot både hår och hårbotten, och kan hjälpa till att återfukta och vårda ditt hår på ett naturligt sätt.

 

En schampokaka vara ett bra val för den som vill ha en mer miljövänlig, hållbar och praktisk hårproduktslösning, med naturliga ingredienser som kan hjälpa till att vårda och återfukta håret.

 

Kolla in vår webbshop, nu kan du prova schampo- och balsamkakor.

Tillbaka till blogg